AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Milanom Dobromirovićem, urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Infromer", Goranom Vesićem, gradskim menadžeromi prof. dr Milovanom Stanišićem, predsednikom Univerziteta "Singidunum".

Kako je zaustavljena teška mašinerija kod Dečana,ko su najveći neprijatelji srpske kulture,a ko Haradinajevi mentori,koje poteze će danas povući Srpska lista,gde vode odsustvo vladavine prava i zakona na KiM,kada će biti nastavljen dijalog Beograda i Prištine,kako izgleda nova nepristojna ponuda Prištine i kako je Marko Đurić osvojio tri boda u gostima u Briselu?O tome jutros razgovaramo sa pomoćnikom direkora Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, predsednikom Skupštinskog odbora za KiM Milovanom Drecunom i osnivačem Foruma za etničke odnose Dušanom Janjićem.

Šta nam predviđaju zvezde za predstojeće leto, reći će nam astrolozi Darka Cvetković i Dušan Cincović.

Da li nastupa era globalnih potresa i novog svetskog poretka,prisustvujemo li počecima kraja američke dominacije,može li Evropa da se emancipuje od Amerike,da li su SAD na putu da postanu izolovane od ostatka međunarodne zajednice ili ostaju isuviše moćne da će i dalje određivati bezbednosnu dinamiku u svim regionima u svetu?Gosti “Novog jutra”,na ovu temu,biće reditelj Ljubiša Ristić,vojni analitičar Vlade Radulović i spoljnopolitički komentator i bivši dopisnik dnevnog lista “Politika” iz Vašingtona Milan Mišić.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koje vrste roba krijumčari najčešće pokušavaju da prenesu preko granice i gde je sve sakrivaju, tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa Vladimirom Kovačevićem, koordinatorom u Odeljenju za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina.

Gost rubrike Pod reflektorima biće glumac Ivan Jevtović sa kojim ćemo razgovarati o predstavi "Mrešćenje šarana" koja će 1. juna biti izvedena u Ateljeu 212, ali i o predstavama koje se igraju u Pozorištu lektira "Vladimir Jevtović".

Ugostićemo i Mis turizma Srbije Ivu Rašović sa kojom ćemo razgovarati o predstojećem izboru za Miš turizma Evroazije koje sutra počinje u Antaliji.

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Dijamant bend koji će nam predstaviti njihovu novu pesmu koja nosi naziv "Pile moje".

#Novo jutro

'