AKTUELNO

Bez imalo ustezanja lider Narodne stranke izveštava narod o svom raskalašnom životu punom udobnosti i baškarenja. Nema sumnje, Jeremić živi kao carević!

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić nastavlja da živi svoj raskalašan život i da se ponaša kao razmaženi tinejdžer koji celom svetu mora da pokaže koliko ima i šta mu je sve obezbeđeno u životu.

Neko bi pomislio da se Jeremić zaustavio sa rasipanjem nakon što je otišao sa funkcije ministra inostranih poslova (setimo se da se bahatio po privatnim avionima i luksuznim hotelima, pa je tako 2012. godine boravak u hotelu u Istanbulu platio 1.200 evra ZA JEDNO NOĆENJE, plus tražio pogled na Bosfor), ali njegov bezobrazluk nije prestao tada, već smo ga svedoci i danas.

A, nakon ludog i besramnog bahanalisanja u Njujorku, kojim se pre nekoliko dana pohvalio na društvenim mrežama, ovaj navodni veliki, obavešteni stručnjak za politiku i borac za prava radnika danas se, po svemu sudeći, sa šminkerkom Jelenom Maćić, opija u nekom od, ne sumnjamo, ultra skupih restorana.

Naime, Maćićeva, čuvena po huškanju na ubistvo predsednika Srbije, objavila je bez imalo blama i ustezanja fotografiju vesele atmosfere uz komentar: "Vuk Jeremić je rešio da nas izuje od alkohola večeras".

Jeremića, dakle, nije sramota da svakodnevno izveštava narod Srbije o tome u kojem preskupom restoranu na Menhetnu večera, gde se bahati i opija, kako besno vozi i javlja se sa koncerata kako bi poručio koliko mu je dobro u životu. Ovakvo ponašanje više je nego neprimereno, budući da lider Narodne stranke uživa luksuz zarađen NA RAČUN SRBIJE I NJENIH GRAĐANA.

#Opozicija

#Vuk Jeremić

'