separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

LUDA ŽURKA USRED DANA! Ovaj zadatak zadrugare je ODUŠEVIO! (VIDEO)


Iako u početku nisu bili ushićeni, odlično su se proveli.


Nakon što su veći deo ovog dana proveli kako su želeli, u Belu kuću stiglo je pismo Velikog šefa sa novom igricom. Ovonedeljni vođa pročitao je pismo, a neki od zadrugara nisu bili baš srećni što moraju da se zabave na ovaj način. 

Autor: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za igru. Podelićete se u četiri grupe po osam takmičara. Dobro razmislite ko će biti sa kim u grupi, budite mudri, napravite dobre grupe - pisalo je na početku pisma. 
Uskoro će u vašem malom gradu padati kiša. Pobediće grupa koja sakupi najviše kišnice. Spremite se, uskoro će biti pljuskova - pročitao je Lepi Mića. 

Miljana Kulić se požalila da ne može da igra jer je boli grlo i popila je lek, a još neki zadrugari nisu mogli da igraju zbog zdravstvenih razloga ili zato što nisu želeli. 

Zadrugari su uspeli da se podele u grupe, u nešto manjem broju i igra je mogla da počne. Većina zadrugara uživala je u ovoj igrici i veštačkoj kiši.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Neki su uživali u veštačkom pljusku i razgolitili su se kako bi se osvežili, a neki su na sve načine pokušali da izbegnu da pokisnu.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Kako je vreme odmicalo, zadrugari su se opustili i zaigrali uz muziku koju je puštao Veliki šef pa je skupljanje kišnice, reklo bi se, palo u drugi plan.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Kako je izgledala današnja igrica, pogledajte u nastavku.

Nakon ovog zadatka zadrugarima je stiglo voće kao nagrada.

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti