separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BOBO JADAN SI, JADNA I ONA PORED TEBE: Kija se ponovo posvađala sa Slobom, pa otkrila Luni da ju je dečko PLJUVAO kod nje! (VIDEO)


Noćas se svađali kao nikada pre!


U toku pitanja gledalaca noćas je došlo do velike svađe između Slobodana Radanovića i njegove supruge Kristine Kockar. Osim što su vikali jedno na drugo, došlo je do gađanja flašom i lupanja vratima, a obezbeđenje je brzo reagovalo. 

Autor: RTV Pink

Kija je sve vreme zahtevala od muža koji ju je prevario sa Lunom Đogani, da ispriča pred svima šta su to oni pričali kada su bili sami, a Radanović je govorio kako ne zna o čemu se radi. Nakon ove svađe, nešto kasnije, dogodila se nova rasprava između supružnika na istu temu.

Autor: RTV Pink

'Ajde reci! Šta se smeješ, stoko, reci! Šta ti mene štitiš? Pa, ja tebe štitim! Koji si ti jad! Hoću da vidim kolika si pi*kica i koliko ćeš da praviš budalu od mene i od nje (Lune) - govorila je Kija Slobi.
Pa, šta da ispričam? Ma, boli me k*rac za tebe posle svega, ovo je bolest! - rekao je Sloba.

Autor: RTV Pink

Neka ti on kaže, on ti je dečko, neću ja da govorim! - rekla je Kija Luni, a zatim je nastavila da priča Slobi: Jadna i ona pored tebe, šta si sve ispričao o njoj. Ti si najveći ološ! Što ne kažeš o čemu smo pričali? Koliko si jadan! Ljubavi moja jedina, kako si ti meni rekao kada si otišao:"Neću ja ništa reći". Jao, Bobo, koliko si jadan! Niko ne zna za ono što smo pričali, baš da se ne bi raširilo. Ja znam šta ćeš posle kraja da radiš, ja znam tvoj plan! Ja znam šta si mi rekao u vezi toga. Slobodane, koja ti je omiljena cifra? Taj razgovor je trajao deset minuta. Ja hoću da čujem šta ćeš da izmisliš, jao, folirantu - govorila je Kija.

Autor: RTV Pink

Sloba je zatim rekao supruzi kako je pristao da ide zajedno sa njom na sahranu njenog oca, da bi bio uz nju u najtežem trenutku i rekao joj kako ne može da sluša ono što mu priča.

Ja budala se uplela u ovu bolest, samo neka mi se sklone iz života oboje. Ništa mi ne treba, to što sam ja sa njim dobra ne znači da ću biti sa njim. Ja neću igrati ove igrice - bio je Lunin komentar.

Autor: RTV Pink

Ti si svoj cilj ispunila, da nas rastaviš! - rekao je Sloba Kiji misleći na njegovu romansu sa Lunom.
To nije moj cilj! Hoćeš da prebaciš svoju krivicu na mene? Ja sam fina prema tebi jer te volim, treba da crkneš kad si ološ, lažov, folirant jedan teški! - pričala je Kija Slobi.

Autor: RTV Pink

Kija je zatim pričala i sa Lunom, kojoj je rekla da može da joj kaže šta su ona i Sloba pričali kada su bili sami, ali da ne želi jer zna da će na taj način povrediti blogerku. Kija je posle ove svađe otišla u sobu gde je reka kako želi da čuje od Slobe ono što su oni pričali, jer će joj tako biti lakše da se razvede.

Autor: RTV Pink

Luna je nakon svega otišla u pab gde je crtala, a Kija je o svemu razgovarala sa Markom Miljkovićem i Milanom Miloševićem. U video-prilozima ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti