separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JA IMAM OBRAZ KOJI NIJE ĐON: Nakon ove Slobine izjave, Kija URADILA NEŠTO NEOČEKIVANO, a on je otkrio ŠTA JE NAJVIŠE ZAMERIO LUNI! (VIDEO)


Zbog ovog bi čak prestao i pevanjem da se bavi!


Noćas ukućani rijaliti programa "Zadruga" koji je pomerio sve granice, odgovarali su na pitanja gledalaca. Nakon prvog pitanja koje je stiglo za Kristinu Kockar koje je glasilo ''Da li joj prija pažnja supruga?'', pitanje je dobio i Slobodan Radanović.

Autor: RTV Pink

U toku svađe Luna Đogani, pevačeva devojka, rekla je kako je Sloba postao poznat zahvaljujući njoj, a gledaoci su želeli da čuju od Radanovića da li je ponosan na to što je preko blogerke kako ona kaže, stekao slavu.

Autor: RTV Pink

Nisam naravno ponosan. Ja sa njoj nisam ušao u vezu da bih stekao korist od toga što su joj roditelji poznati, nego sam se zaljubio. To sam sinoć njoj zamerio kada je ona meni to rekla u svađi. Mene je to najviše od svega zabolelo! Nisam se folirao osam meeci da bih postao poznat preko nje - rekao je Sloba i dodao:

Autor: RTV Pink

Ako se utvrdi da je tako, ja ću prestati da se bavim muzikom. Nikada se ne bih prodao za milione, ja imam obraz koji nije đon - izjavio je Sloba, a Kija se nakašljala.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti