separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Vučić sa predsednikom Evropske narodne partije: Evropski put Srbije je garant ekonomskog prosperiteta i političke stabilnosti (FOTO)


Dvojica sagovornika konstatovali su da su mir, solidarnost, prosperitet i saradnja osnovni principi na kojima treba graditi evropsku budućnost Zapadnog Balkana.


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Sofiji sa predsednikom Evropske narodne partije (EPP) Džozefom Dolom koga je upoznao sa situacijom u regionu i ekonomskim rezultatima koje je Srbija postigla poslednjih godina.

Predsednik Vučić je istakao da je neophodno raditi na jačanju ekonomske saradnje i naglasio da put ka boljoj budućnosti vodi kroz aktivnu saradnju u brojnim oblastima koje su od interesa zemalja regiona.

Autor: Pink.rs

Predsednik EPP-a Dol je istakao da je uloga Srbije značajna u svim procesima na Balkanu i da će EPP, i on kao njen predsednik, nastaviti da podržavaju evropski put Srbije, kao put koji je garant ekonomskog prosperiteta i političke stabilnosti.

Predsednik Dol je pozvao predsednika Vučića da uzme učešće u radu narednog kongresa EPP.

Kako je ranije najavljeno, Vučić će tokom dana imati još niz bilateralnih susreta, a učestvovaće i na skupu Evropske narodne partije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti