separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zanimljivosti

JEZIVA SLUČAJNOST? Masovne ubice se rađaju u OVOM ZNAKU


Da li su zaista zvezde krive


Dejvid Džester bavio se analizom horoskopskih znakova i profilima ozloglašenih serisjkih ubica ne bi li ukazao na to koji horoskopski znak se više od drugih nalazi na listi masovnih ubica.  

U mnogim zemljama masovne ubice nisu nepoznanica. Kriminolozi upozoravaju da mnoge ubice imaju zajedničke karakteristike i odlike ličnosti koje mogu da vam otkriju s kime imate posla. Ono što je zanimljivo jeste da većina serisjkih ubica pripada istom horoskopskom znaku.  

Dejvid Džester proveo je dve godine analizirajući horoskopske znakove nekih od najpoznatijih i najkrvoločnijih masovnih ubica . Otkrio je da je većina onih najopsanijih rođena u znaku Bika, u periodu od 20. aprila do 20. maja. Otkrio je da su 24. aprila i 18. februara rođene neke od najpoznatijih i najkrvoločnijih ubica koje danas poznajemo.  

Ostaje kao nepoznanica da li stvarno ima neka tajna veza između datuma rođenja i toga što su neki ljudi rođeni u konkretnom znaku baš oni koji su zgrozili svet.  

Bikovi su veoma tvrdoglavi i posesivni. Ne vole komplikovane stvari, mrze nesigurnost i ne prihvataju naročito dobro promene. Posvećeni su, strpljivi i marljivi radnici. Odaju utisak nekoga ko poseduje odličnu i stabilnu ličnost koja je dobro negovana, ali i kao zli manipulator.  

Ovo su samo neki od serijskih ubica koje istorija neće nikada zaboraviti:  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti