AKTUELNO

Sada joj je mnogo lakše!

Nakon burne noći i mnogih saznanja koji su ukućani čuli zahvaljujući Kristini Kiji Kockar koja je javnosti priznala da još uvek voli svog supruga Slobu Radanovića, Drvo mudrosti pozvalo ju je na jedan zanimljiv razgovor.

Drvce je zanimalo kako se ukućanka oseća posle svega što je izgovorila.

Mnogo mi je lakše. Jedini mi je problem jer ne bih trebala da to osećam, ali on je moj muž! Možda je potrebno vreme da me to prođe. Nisam više mogla da pobegnem od sebe, htela sam da budem jaka i dostojanstvena, ali morala sam - rekla je Kija

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je situacija i odnos između nje i Slobe ostao isti bez obzira na sve, Drvce je zanimalo šta je razlog njene beskrajne sreće koju Kija nije mogla da sakrije.

Srećna sam što sam rekla i što više ne moram to da krijem. Žao mi je što se tako osećam, iskreno, ali mi je drago što sam to rekla... Trebala mi je velika hrabrost! Baš sam se lomila i kad sam izgovarala bila sam srećna što konačno izgovaram to, iako nisam znala šta će me čekati. Kajala bih se da nisam rekla to, znam to, poludela bih!  Pitam se šta bi se desilo da sam i ja ušla u rijaliti, možda bi se zbližili i ne bi se desilo ovo što se desilo. Toliko kockica se nije poklopilo u našoj priči, možda je ovako bilo suđeno. Sad može autobus da me udari i da umrem čiste savesti. Zamisli da sam umrla, a da mu nikada nisam rekla da ga volim? On ne bi znao da ga ja volim! Eto, zato mi je drago što sam ovo rekla. Znam da bi me prijatelji šamarali zbog ove izjave, ali to je to - rekla je Kija.

Podstaknuta svime što se dogodilo u toku noći, ona je priznala Drvcetu da je toliko volela svog muža da je nije bio blam da prizna da je zajedno sa njim tukla muškarce koji su pokušali da ga napadnu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam, šta god da kažem neko će nešto protumačiti loše... Vreme će pokazati. To je sve što imam da kažem. Ja nisam to rekla da bih rasturila vezu, ja imam pravo da kažem to! Ma, mi smo tukli muškarce, on i ja smo tukli dva lika. Ja se samo nadam da kad izađem odavde da će me ljudi zaboraviti, biće me blam! - rekla je Kockareva.

Posle svega što je ispričala Drvetu mudrosti, ona je imala jednu fantastičnu ideju koja nije mogla da prođe, a da Drvce nešto ne dobije za uzvrat.

Mislila sam da u periodu kad svi dremaju da organizuješ u saradnji sa Velikim šefom filmsko veče. Kokice i koka kola recimo...i da nam pustiš neki film, neku komediju, nemoj samo ljubavne, umreću! I da nam pustiš neku stranu komediju da se nasmejemo i da nam prođe vreme, da se zezamo i da komentarišemo - predložila je Kristina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako bi ukućanka dobila ono što želi morala je da obavi tajni zadatak koji je bio fantastičan: Imam jednu ideju. Sutra kada se probudiš od tog trenutka moraš biti razdragana i vesela, moraju svi primetiti koliko si srećna. To će možda i potpomoći da tvoje stanje i krene u tom pravcu. Takva moraš ostati ceo dan, ali najbitnija stvar je da sve vreme moraš pevati. Ali, neka to budu Slobine pesme.

Kad pričam sa ljudima ne moram, ali ja ću da pevušim, može tako? Okej! Nije problem! Ko će da mi plati marketing njegovih pesama? Šalim se, naravno da hoću! - pristala je Kija.

Šta je još Kija otkrila u razgovoru sa Drvetom pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'