separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ONA NE PERE KOSU I RIBICU, OFUCANA JE I ŠTROKAVA! Lunina higijena dovedena u pitanje, Sloba odmah skočio da je brani!  (VIDEO)


Nazivao Miljanu patkom i guskom, ona mu rekla da je izmet!


Nedeljno popodne u najglednijem rijaliti programu ikada u ovom delu Evrope "Zadruga" rezervisano je za članove porodica i najbližih prijatelja ukućana, koji postavljaju pitanja zadrugarima.

Autor: RTV Pink

Poslednje pitanje danas postavio je frizer Ivan, kome se obradovala Zorica Marković najviše, dok je Luna Đogani rekla kako ga poznaje. Ivan je pitao Miljanu Kulić koga smatra najomraženijom osobom u "Zadruzi".

Autor: RTV Pink

Luna! Svi gledaoci su sinoć čuli! Luna, iz razloga što stalno potencira da je dobar čovek, a ja u njoj to nikada nisam videla. Kada ti možeš tako nešto da uradiš, da budeš surov i kažeš jednoj trudnici koja ide na put: "Da Bog da se ne vratila", tako da je defintivno to Luna. Zatim, s' kim si takav si, tu je i Sloba! Isti izmet! On je glupson! Sara je lukava. Mina takođe. To su po mom mišljenju jako loši ljudi ovde. Maca zna nekada da bude loša, Filip naravno i on - govorila je Miljana.

Autor: RTV Pink

Kad je čuo da ga je Miljana spomenula, Slobodan Radanović koji je svoju suprugu prevario u "Zadruzi" sa Lunom Đogani, odmah je skočio da se svađa sa trudnicom i brani svoju devojku.

Autor: RTV Pink

Tebe boli to što imaš tu facu kao patka! Pogledaj ta usta! Kada izvadiš silikone iz usta, izgledaćeš kao guska! Bolja si kao patka! Tebe su tvoji poslali ovde kako te ne bi gledali kod kuće!  - vikao je Sloba.

Autor: RTV Pink

Ona ne pere samo kosu, već i ribicu! Kaže Miljana za Lunu da ne pere kosu, a ribica je pola zdravlja! (smeh) Pogotovu što ona ima intimne odnose ovde! Da li se tako čuva zdravlje? - ubacila se Maca.

Autor: RTV Pink

Ti mnogo treba da radiš na fizičkom izgledu da bi mogao moja usta da komentarišeš! Ova pored tebe je ofucana i štrokava, plus ima masnu kosu! Tebe je Draginja poslala u rijaliti da prevariš ženu! Ona ti je dala zeleno svetlo - nastavila je Miljana da govori Slobodanu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti