AKTUELNO

Članica žirija emisije ''Pinkove zvezde'' iznenadila je publiku svojom izjavom.

Pop pevačica Aleksandra Radović često je u sukobu mišljenja sa osalim članovima žirija kada je muzički žanr u pitanju, a ove nedelje iznenadila je sve prisutne u Pinkovom filmskom studiju u Šimanovcima.

Foto: Printscreen Youtube

Od kako je počelo emitovanje ''Pinkovih zvezda'', mnogi su pomislili da Aleksandra nije ljubitelj narodne muzike što je pevačica demantovala prethodne subote u ovoj emisiji.

Radovićeva je u protekloj emisiji komentarisala pevanje Filipa Mijalovića, a potom na kratko izvela deo pesme Harisa Džinovića ''Rano je za tugu''. Nakon ovog pevanja bez pratnje muzike, Milan Kalinić se naježio, a pop pevačica je po prvi put pokazala da joj narodne pesme nisu strane.

U novoj epizodi, jedana takmičarka predstaviće se pesmom Vide Pavlović, a glas će dobiti od Aleksandre Radović koja će pored komentara na račun pevanja takmičarke, otkriti i da joj je Vida jedna od omiljenih pevača narodne muzike.

Foto: YouTube screenshot

Na Vidu Pavlović sam posebno slaba. Ona je za mene kraljica narodne muzke - rekla je Aleksandra u ''Pinkovim zvezdama''.

Niko nije verovao da Aleksandra rado sluša narodnu muziku i da postoje pevači ovog muzičkog žanra koje ona posebno ceni.

Foto: YouTube screenshot

Autor: B. Radonić

#Aleksandra Radović

#Pinkove zvezde

'