AKTUELNO

Ne mogu da nađu zajednički jezik.

Veliki šef danas je organizovao suđenje, a ovog puta je Filip Đukić podneo tužbu protiv Marije Ane jer mu ona brani da se druži sa Kristinom Kijom Kockar. Njih dvoje nisu angažovali advokate, a sudija u ovom slučaju bio je Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Filip je prvi dobio reč pa je ispričao sve što mu je ležalo na duši:

Poenta je da je Marija rekla sinoć da me je slagala u vezi onog ortaka.. Ja sam rekao da nemam nameru da je poštujem, jer sam mislio da je ona to uradila... Drugi razlog je bio princip... Ko će meni bilo šta da zabranjuje, jer nisam želeo da neka druga osoba ima uticaj na mene.. Ja sam rekao da se meni kristina sviđa i da nemam nameru da prestanem da komuniciram sa njom - rekao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Ana je skočila i rekla da se ne slaže sa onim što je on ispričao, te je došlo do rasprave koja se nastavila tokom celog suđenja. Milan Milošević je pitao Filipa da li želi samo da ima seks sa Marijom Anom ili da bude u vezi sa njom:

Imam potrebu. Od svih ovde biram nju. Ona ne želi da ima seks, da se kompromituje. To je razlog. Ne možemo da budemo u vezi - rekao je Filip.
Ti hoćeš da napraviš jadnicu od mene! Video bi ti kako bi se osećao da meni uđe ovde neki frajer! - vikala je Marija Ana.
Evo, ubacite joj frajera! Ubacite joj dva frajera! Druga je priča što se ona (Kija) meni svidela, svidela mi se kao žena! Što se pravite debili? - uzvratio je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Bez obzira na moju sujetu, bez obzira na sve, ja ću probati da se sklonim od njega! Meni se napolju sviđaju momci kao njemu devojke ovde! I ja nemam pravo da mu prebacujem ništa. On je meni rekao da nema potrebu ni za jednom devojkom ovde. Tražila sam da se ne druži sa Kijom iz poštovanja prema meni i jer mi smeta da ih ljudi spajaju. Ja sam imala želju da mu se osvetim i zato sam rekla da sam bila sa njegovim drugom, a nisam mogla to da uradim. To je bila moja taktika - rekla je Marija Ana kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSVAĐALI SE NAJBOLJI DRUGOVI: Miki svojom VIKOM digao sve na noge! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'