AKTUELNO

Ministar Nenad Popović otvoriće 1. marta Konferenciju o inovativnom preduzetništvu i novim tehnologijama.

Konferencija o inovativnom preduzetništvu i novim tehnologijama, biće održana 1. marta 2018. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Prvu konferencija u 2018. godini čija su tema inovacije i nove tehnologije otvoriće ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović, državni sekretar Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, v.d. direktora Naučno tehnološkog parka Beograd Gordana Danilović Grković, generalni direktor Visa za Jugoistočnu Evropu Vladimir Đorđević.

Konferencija će okupiti više od 70 mladih inovatora i IT stručnjaka, preduzetnika i onih koji bi želeli da započnu sopstveni posao. Skupu će prisustvovati i predstavnici resornih ministarstava Vlade Republike Srbije, nadležnih institucija, fondova, udruženja i medija.

Kroz tematske panele, primere dobre prakse, radionice i druženje, učesnici će biti u prilici da steknu nova znanja, razmene iskustva i povežu se u budućem poslovanju.

Osnovni ciljevi Konferencije o inovativnom preduzetništvu i novima tehnologijama su razvoj inovacionog preduzetništva, kroz snažniju vezu između nauke i informacionih tehnologija i privrede, kao i ohrabrivanje budućih preduzetnika da osnivaju nove inovacione kompanije i jačanje postojećih preduzeća.

Pročitajte još: Ministar Đorđević predstavio besplatnu penzionersku karticu

#Nenad Popović

#preduzetnici

'