AKTUELNO

Bračni par se trudi da održi prijateljski odnos.

Kako je Lepi Mića u toku večeri prokomentarisao da između supružnika Slobe Radanovića i Kristine Kockar još uvek postoje emocije, pa je to izazvalo veoma burne reakcije pevačeve devojke Lune Đogani, Sloba i Kija su izneli svoje mišljenje povodom ove teme.

Foto: Printscreen Youtube

Prva je svoje mišljenje iznela Slobina još uvek zakonita supruga, koja je naglasila da će se njihov brak okončati nakon izlaska iz rijalitija, kada se oboje usaglase, a potom je prokomentarisao ovu temu i Radanović.

Najbitnije je šta slobodan i ja želimo, da se i mi izjasnimo. Mnoge žene su prelazile preko prevara, ja sam prva prelazila preko prevara i mislim da je ovo kap koja je prelila čašu. Mislim da sam ja dovoljno progledala kroz prste. Uvek ću biti tu za njega prijateljski i poslovno, ja sam meka srca. Ovaj čovek koliko god je ispao ološ prema meni, on je ispao milion puta dobar prema meni i da ne spominjem koliko je puta bio uz mene dok sam bila bolesna. Kada sam ja bila loša prema njemu, on je bio dobar prema meni, ja to pamtim - rekla je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Ne postoji nijedan promil da se mi pomirimo. Svi ovde vide koga sam ja izabrao za životnu saputnicu. Da smo napolju, Kristina i ja se verovatno nikad ne bi videli u životu, ovo bi do sada bilo rešeno. Ako sam ispao čovek prema ljudima koji su mi zadavali mnoge nevollje ovde, zašto ne bih ispao čovek prema njoj, pružio joj kad joj fali. Ja nju ne gledam kao neprijatelja. Emocije tog tipa da se volimo. To nije ljubav, to nije voljenje, to nije ni navika, to je emocija da nekoga voliš kao osobu. Na stranu sve što smo imale nerazmirice, ona nije loš čovek, ona će svima da priskoči u pomoć, kao što bi i Luna to uradila. Hoću da odvojim emocije i ljudskost - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Između Slobe i Lune POSTOJE EMOCIJE?! Luni PREKIPELO: ON VOLI OBE! (VIDEO)

Luna je iznela da razume njihov odnos, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'