AKTUELNO

Smatra da je ispravno postupio.

U najgledanijem rijalitiju u Regionu "Zadruzi" tajne zadrugara otkrivaju se tokom pitanja gledalaca i tada se, kao i uvek, pokrenu brojne rasprave.

Prvo pitanje postavljeno je pobedniku Zadrugovizije Slobodanu Slobi Radanoviću i time je još jednom skrenuta pažnja na trougao Luna Đogani-Kristina KIja Kockar-Sloba Radanović koji gledaoci imaju priliku da prate već šest meseci.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Jedan od gledalaca postavio je pitanje:

Da li bi ispao ljudina i najjači lik na svetu da si bundu poklonio Kiji koja ti je juče bila najveća podrška?- pročitala je pitanje voditeljka.

Foto: TvPink Printscreen

Svako to gleda na svoj neki način, poštujem svačije mišljenje. Oni misle tako, ja ne mislim. Najbolje bi bilo da je bila malo veća da sam ja mogao da je obučem. Šalim se. Ne znam na šta bi to ličilo, mislim da je ovako najbolje, ipak - rekao je Sloba.

Na pitanje da li je možda očekivala bundu KIja je odgovorila:

Foto: TvPink Printscreen

Moji fanovi su rekli da je trebalo, ali možda smo mogli i da je isečemo na pola. Ne, stvarno nisam očekivala, a stvarno nikad ne bih uzela. Imam ja dosta svojih bundi. Ja znam da kad bih tražila bundu da bi je meni Slobodan dao - bila je uverena Kija.

PROČITAJTE JOŠ: ON NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Marija Ana PRIZNALA Filipu da ga je LAGALA, pa ZAJECALA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u vudeu:

J. Č.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'