AKTUELNO

Glumac Bane Trifunović, jedan od potpisnika apela 100 i nekad blizak saradnik Saše Jankovića otkrio je javnosti koliko je razočaran liderom Pokreta zgrčenih građana.

Trifunović koji je još ranije završio sa Jankovićem, kada je, prema sopstvenim rečima, shvatio da on nije sposoban da vodi nikakav pokret i da je smešno što sebe naziva opozicijom, reagovao je na tekst na jednom portalu pod naslovom "Saša Janković ponovo priča o pokojnom Glogovcu i sad nam je definitivno muka".

Bane Trifunović je link prema pomenutom tekstu, u kojem se Janković naziva "malim čovekom", podelio na svom tviter nalogu i tako se složio da je i njemu muka.

Na komentar jednog od tviteraša da je pre godinu dana objašnjavao kako je Janković "super", Trifunović je odgovorio: "Jesam i izvinjavam se".

Povod za reakciju Trifunovića je intervju Jankovića za Balkan.info, u kojem je nedavno preminulog glumca Nebojšu Glogovca "iskoristio" za samoreklamiranje.

Ovo nije prvi put da Trufunović javno pokazuje da je razočaran postupcima lidera PSG  - glumac je reagovao i nakon slučnog postupka Jankovićeve supruge Slavice.

Podsećanja radi, Slavica Janković, šokirala je Srbiju kada je podelila na svom instagram profilu fotografiju sa premijere "Hamleta" na kojoj izgleda kao da im se Nebojša Glogovac klanja.

Pročitajte još: ĐILASOV SARADNIK LIKUJE NA TVITERU: Todorić presrećan zbog odluke Ustavnog suda da Belom obori listu! (FOTO)

#Branislav Bane Trifunović

#Saša Janković

'