AKTUELNO

Bivši internacionalni sekretar DS, a sada Jeremićev mali od palube, koji političke stavove i stranke menja češće nego čarape, eufoično je pohvalio odluku Upravnog suda da obori listu Ljubiše Preletačevića Belog, odnosno Luke Maksimovića.

Vladimir Todorić, šef pravnog tima Vuka Jeremića i blizak saradnik Dragana Đilasa, likuje preko Tvitera pokazujući nezainteresovanost za pravdu.

On se, naime, euforično zahvalio Upravnom sudu zbog odluke da povuče listu Ljubiše Preletačevića Belog, odnosno Luke Maksimovića.

Jeremićev pajtaš očigledno je presrećan jer je konkurencija za jednu opozicionu listu manja, verovatno se nadajući da su tako veće šanse za pobedu na predstojećim beogradskim izborima.

Podsećanja radi, Upravni sud koji je oborio listu Belog je pustio da se lista DS na lokalnim izborima na Vračaru 2016. godine zove BANE KUZMANOVIĆ - VRAČAR SLOBODNO. A taj čovek se zove Branimir Kuzmanović. Bane Kuzmanović, kako se predstavljao, je izmišljeni lik kao Beli Preletačević. Ali SNS nije palo na pamet da mu to osporava, niti je iko želeo da obara listu.

#Beli Preletačević

#Ustavni sud

#Vladimir Todorić

'