AKTUELNO

Ni dan danas nije potpuno siguran kad da slavi rođendan.

Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, potpisao je prethodnog dana ugovor sa čelnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem o pridruživanju ružičastoj ekipi, samo nekoliko dana pre nego što će napuniti 69 godina. Ali kada biste ga pitali koji je tačan datum njegovog rođenja, on ne bi mogao da vam odgovori jednostavno.

- Jesam li ja rođen 1. marta ili 28. februara, još nisam načisto. Moja majka nije mogla da se seti nikako kada me je rodila, da li dan ranije ili kasnije, ali u matičnim knjigama piše da sam rođen prvog marta - rekao je on za emisiju "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Osim toga, on je istakao da je uveren da će emisija "Žikina šarenica", koja će zadržati svoj stari naziv i početi da se emituje na televiziji Pink početkom marta, biti produkcijski bolja nego što je bila na prethodnoj televiziji na kojoj je radio.

- Drago mi je da sam naišao na jednu ornu ekipu, na ljude koji žele da to bude kako treba, da na najbolji način iznesemo celu priču i odradimo zajednički posao. Ja očekujem da to bude još nešto u produkciji jače nego što smo radili ranije, s obzirom na to da je ova ekipa mlađa i ornija za posao - rekao je Žika.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKL U AMIDŽI ŠOUU! Zbog Zadrugovizije učesnici večeras NAPUŠTAJU RIJALITI! (VIDEO)

Ceo razgovor sa Žikom i celu emisiju Premijera možete pogledati u donjim snimcima ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Premijera-Vikend specijal

#Željko Mitrović

#Živorad Žika Nikolić

'