AKTUELNO

Lider Pokreta zgrčenih građana Saša Janković otvoreno je podržao špijune, ne mareći za to što je reč o osobi koja predstavlja "bezbednosnu pretnju" za našu zemlju.

Imajući u vidu da zgrčeni revolveraš, koji podržava kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, u svoj biografiji ima nekoliko godina špijunskog rada ne čudi što je stao u odbranu "kolega".

- Sve špijun do špijuna. Čim posle svega što im radimo preživljavaju, znači da ih neko plaća. Samo oni koje smo uspeli da uništimo, ti su nevini. Tako valjda razmišlja jedan deo, manji. Drugi kaže: "kvare nam posao". I oni su manjina. Treći, najveći, ćuti. A nije časno ćutati – napisao je Janković na svom tviter nalogu.

Foto: Printscreen Twitter

Očigledno da Janković dosta zna o špijunskom poslu od tajnih agencija budući da je svoje zaposlenje u OEBS-u iskoristio da postane informator saradnik Bezbednosno-informativne agencije u kojoj je od 2003-2006 godine vođen kao saradnik pod kodnim imenom "Step" da bi nakon toga njegov operativni naziv bio preimenovan u "Lantis".

Belgijskog novinara, koga je Janković branio na Tviteru, bezbednosne službe su, prema nekim pisanjima, označile kao špijuna i "bezbednosnu pretnju".

Pročitajte još: Popović: Ramu proglasiti personom non grata u Srbiji

#Saša Joksimović

#Špijunaža

'