AKTUELNO

Ispričala je sve!

Razvod Darka Lazića i Ane Sević potresa estradu prethodnih nekoliko nedelja, a njih dvoje, osim zajedničkog saopštenja tim povodom, i dalje mudro ćute. Međutim, njihova rodbina, komšije, prijatelji i kolege nisu kao oni, pa na pitanje o njihovom razvodu uvek imaju komentar.

Foto: Pink.rs

Tako je pevačica Nikolina Kovač iznela svoje mišljenje o celoj ovoj situaciji i objasnila u kakvim je odnosima sa Darkom i Anom:

Ana je moja prijateljica, čujemo se često i viđamo na snimanju. Oni su moji dobri prijatelji i naravno da se čujemo i kada je sve dobro i kada je loše. Samo oni imaju pravo da pričaju i iznose svoju privatnost u javnost. Ana će uvek imati u meni podršku kao što ja nalazim u njoj. Ona me je nazvala posle saobraćajne nesreće koju sam imala. Pre nesreće nismo imali neki kontakt, samo smo se viđale na snimanjima, nismo bile bliske. Ona je bila prva osoba koja me je nazvala nakon saobraćajne nesreće, iako nisam imala telefon. Ani to nije predstavljalo prepreku, jer je pronašla fiksni broj mojih roditelja i nazvala me da čuje kako smo. Tom prilikom je rekla je tu za mene šta god da mi zatreba. I ona je majka i razumela je tu situaciju kao da se njoj tako nešto desilo. Ponudila mi je pomoć i od tada je ona za mene sve, kupila me za sva vremena. Ispala je pravi čovek - rekla je Nikolina.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: U KOMI NAKON OPERACIJE! Uhapšen osumnjičeni za napad na srpskog glumca!

Pink.rs

#Ana Sević

#Nikolina Kovač

#pevačica

'