AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

9:15 - TRAMP: Prestaćemo da rušimo druge vlade i otvaramo NOVU ERU MIRA!

Kako je poručio novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp tokom svoje "turneje zahvalnosti", SAD će prestati sa pokušajima da ruše vlade širom svetu i sarađivaće sa drugim zemljama koje se bore protiv terorizma. On je obećao početak "nove ere mira".

11:14 - SNEG STIŽE BAŠ KAD TREBA! A evo zašto vam se ostatak decembra neće dopasti!

Sve hladniji dani i jutarnji mrazevi nagoveštavaju da će decembar uskoro doneti i sneg, a da li će i kada biti i kakve nas temperature očekuju do Nove godine, otkrio je za portal Pink.rs prognostičar iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Branko Bijelić.

Foto: Pixabay.com

11:40 - TRAGEDIJA U BORU: Obešenu DEVOJČICU pronašao BRAT! (VIDEO)

Učenica prvog razreda srednje Tehničke škole u Boru, M.G. (15) obesila se u svojoj kući na Pojatu nedaleko od sela Zlot. Devojčica je bila obešena o gredu kanapom kojim se vezuje seno. Na istovetan način, sebi je, početkom prošle godine, presudila i N.G. (11), iz istog mesta.

12:00 - UPOZORENJE EUROPOLA: Islamska država će ponovo napasti u Evropi!

Evropska policijska služba Europol upozorila je da će Islamska država verovatno izvesti nove napade u Evropskoj uniji u skorijoj budućnosti, moguće u zemljama koje su deo međunarodne koalicije na čelu sa SAD koja se bori protiv te terorističke organizacije u Siriji i Iraku.

13:07 - PANIKA U KRUŠEVAČKOJ BOLNICI! Mutiranim boginjama zaraženo 18 LEKARA?

U Opštoj bolnici u Kruševcu vlada panika jer je čak 18 članova medicisnkog osoblja te zdravstvene ustanove zaraženo još neutvrđenom vrstom boginja. Pre 15 dana u bolnicu je dovezen pacijent (38) sa osipom, koji je smešten na infektivno odeljenje, ali mu je stanje bilo sve lošije pa je zbog gušenja i prebačen na hirurgiju, a potom u Klinički centar u Nišu.

Foto: Pixabay.com

14:06 - Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja u Novom Pazaru! ZAPALIO DRUGA SA POSEBNIM POTREBAMA!

Osmogodišnjem T.H. učeniku OŠ "Halifa Bin Zaid Al Nahjan" kod Novog Pazara jutros oko deset časova je jedan od učenika zapalio nogavicu prilikom čega je on zadobio opekotine drugog stepena.

15:34 - LJUBITELJI FORMULE 1 ŠOKIRANI! Penzionisao se Niko Rozberg!

Novi šampion Formule 1 i vozač Mercedesa Niko Rozberg završio je karijeru samo pet dana nakon što je podigao najvredniji trofej u auto-moto sportu. Rozbergov odlazak u penziju sa šampionskog mesta će svakako biti potez upisan u istoriju sporta.

16:11 - BEOGRAĐANKA NESTALA VRAĆAJUĆI SE SA POSLA! Da li ste je videli?

Beograđanka Sandra Stamatović (37) nestala je u utorak, 29. novembra, i od tada joj se gubi svaki trag. Ona je poslednji put viđena oko 16:30 časova, kada je izašla iz "Galenikinog" autobusa kod Bogoslovije, vraćajući se sa posla.

Foto: Facebook

17:30 - STIŽE POVIŠICA! Evo KADA sledi POVEĆANJE PLATA!

Zaposleni u delu javnog sektora u Srbiji dobiće u januaru 2017. uvećane zarade, a zabrana zapošljavanja u državnoj službi biće produžena do kraja 2017. godine, predviđeno je izmenama Zakona o budžetskom sistemu koji je Vlada dostavila Skupštini na usvajanje po hitnom postupku.

17:38 - Đurić: Mustafu NATO "prošvercovao" na sever KiM

Direktor Kancelarije za KIM Marko Đurić kaže da je pokrajinskog premijera Isu Mustafu danas NATO "prošvercovao" migratskom rutom na severu KIM, tamo gde ga sprski narod neće i ne želi što je i pokazao blokadama koje je napravio.

Vreme sutra: U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i hladno vreme. Najniža jutarnja temperatura će biti na Kopaoniku gde se očekuje minus devet stepeni, dok će najtopliji u toku dana biti Negotin sa devet stepeni. U Beogradu će temperatura biti u plusu, od dva do šest stepeni Celzijusa.

S.A.

#Dan za nama

#Pregled vesti

'