AKTUELNO

Manifestacija ima i humanitarni karakter.

Na Trgu republike je u subotu otvorena manifestacija "Trg otvorenog srca", koji će trajati do 1. februara. Manifestaciju je otvorila pevačica Leontina Vukomanović,  članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja za decu u regionu Pinkove zvezdice.

Glavni grad Srbije se time šesti put zaredom pridružio evropskim metropolama, čiju prazničnu atmosferu upotpunjuju tradicionalni božićni festivali.

Program "Trga otvorenog srca" u potpunosti je posvećen deci, a svakog vikenda, subotom i nedeljom od 12 do 14 časova, mališani će moći da uživaju u dečijim predstavama, nastupima mađioničara, žonglera i animatora, u organizaciji Dečijeg kulturnog centra.

Šareni i veseli praznični ukrasi i drvene kućice iz kojih mame mirisi kolača, kuvanog vina, čaja i drugih toplih napitaka i zalogaja, oživeće poseban praznični kutak na Trgu republike - "Trg otvorenog srca".

"Trg otvorenog srca" već tradicionalno ima i humanitarni karakter jer kupovinom autentičnog suvenira manifestacije, novogodišnje šolje, po ceni od 150 dinara, svaki posetilac pomaže Zavodu za vaspitanje dece i omladine, Prihvatilištu i Prihvatnoj stanici, Beograd, dodaje se u saopštenju.

S.M.

#Beograd

#Nova godina

#Trg republike

#deca

'