AKTUELNO

Kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti, pa zbog detetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih nije upisano ime oca.

Lazara Golubovića domaća publika upoznala je prošle godine, dok je njegov otac Kristijan boravio u najgledanijem rijalitiju u regionu "Farma".

Golubović je tokom boravka na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek posle 20 godina. Kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti, pa su on i majka njegovog sina, Danijela odlučili da zbog detetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Golubovićevo ime. Zbog toga je Golubović pre ulaska na "Farmu" otišao u opštinu i priznao očinstvo.

Foto: Facebook

Kristijanov sin nije hteo da se eksponira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući. Naime, Kristijanova bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom posle smrti ćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu.

Foto: Facebook

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posećivao dok je bio u zatvoru. Posle Kristijanovog hapšenja, Lazar se nije pojavljivao u medijima, a u proteklih godinu dana promenio je frizuru i odlučio da pusti kosu.

Foto: Facebook

Podsetimo, Kristijan Golubović uhapšen je u martu ove godine i trenutno služi kaznu zbog preprodaje droge. U zatvoru bi trebalo da provede još četiri godine.

Autor: M. K.

#Farma

#Kristijan Golubović

'