AKTUELNO

Voleo bi Đilas da se neke stvari zaborave, ali ljudi pamte šta je urađeno!

Već svi znamo za gramzivost Dragana Đilasa u njegovom nastojanju da uvek dobije ono što želi, o čemu govori i prepiska dvojice njegovih bivših saboraca Nenada Milenkovića i Draga Kovačevića.

Oni se još sećaju raskola u Demokratskoj stranci koji je izazvao tadašnji predsednik Boris Tadić, sa ciljem da postavi Đilasa na mesto gradonačelnika Beograda.

Tome se usprotivio odavno bivši DS-ovac nekadašnji predsednik opštine Novi Beograd Nenad Mlenković, koji je po dolasku Đilasa na čelo stranke napustio DS.

- Zbog Đilasa je ukinut izbor za mesto gradonačelnika, jer je procenjeno da, za razliku od Neše Bogdanovića, ne može da pobedi Vučića - napisao je Nenad Milenković.

Vrlo brzo oglasio se LDP Drago Kovačević koji ga je podsetio:

- Eto, reci ljudima... Ti si tada bio predsednik Opštine Novi Beograd.

- Nije to tajna, time je "ubijeno" bar 50ak lokalnih lidera iz DS koji su prethodno pobedili na direktnim izborima za gradonačelnike. Prva velika žrtva DS u Tadićevom projektu pravljenja lidera od Đilasa - napisao je Nenad MIlenković podsećajući da je Boris Tadić učinio sve da bi promovisao Đilasa u političkog lidera.

Foto: Printscreen Twitter

Na "veliku zahvalnost" Dragana Đilasa, Nenada Milenkovića podsetio je Drago Kovačević iz LDP-a, rečima da je Đilas posle izbora za gradonačelnika, Borisa Tadića doslovno bacio u blato!

Eto kolika je zahvalnost Dragana Đilasa koji je bio spreman na sve, pa i da otme stranku i izda čoveka koji ga je stvorio!

#Boris Tadić

#Demokratska stranka

#Dragan Đilas

#Izbori

'