AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži!

Katarina Šišmanović jedno je od omiljenih lica TV Pink a uskoro ćete Milana Kalinića i nju gledati u novom projektu "Ko je na vrhu". Njih dvoje bili su gosti Ognjena Amidžića u emisiji "AmiG Show" kada su otkrivene i neke stvari koje niko nije znao.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, poznato je da su Katarina i Milan zajedno vodili emisiju "Sve za ljubav" a u jednom trenutku je Kalinić napustio ovaj projekat te je Šišmanovićka ostala sama. Iako je radila teške životne priče, uvek se suzdržavala da ne zaplače te su je prozvali "Ledena kraljica". Međutim, Milan je uspeo u tome:

Foto: TvPink Printscreen

Katarina nikada suzu nije puštala u "Sve za ljubav" i važila je da je ledena kraljica. Ja sam već prestao da vodim emisiju, dugo me nije bilo i ja sam počeo već da vodim Pinkove zvezde, oni mi kažu da se snima "Sve za ljubav", ja uzimam bubicu, a nije me bilo jedno 3, 4 godine, ja se pojavljujem u studiju i gledaj - ledena kraljica se raspada na sceni, suza suzu stiže, ja sam rekao da ovo ulazi u antologiju. Katarina Šišmanović ima emociju - ispričao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BOLEST JE UZNAPREDOVALA: Popularni pevač RASTUŽIO FANOVE ovom vešću! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Katarina Šišmanović

#Milan Kalinić

'