AKTUELNO

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 112 puta, od kojih 18 na javnom mestu.

Sedam osoba je povređeno u pet saobraćajnih nesreća u protekloj noći u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu u 00.36 časova u Vrtlarskoj ulici u Zemunu muškarac (41) zadobio je lakše povrede glave, te je prebačen u Urgentni centar.

Jedna žena (32) lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 23.57 časova na uglu Patrijarha Joanikija i Pilota Mihaila Petrovića, i prevezena je u Urgentni centar.

Tri muškarca, starosti od 56, 44 i 35 godina, povređena su u udesu u 21.31 časova u ulici Mihaila Bulgakova na Zvezdari, i odvezeni u Ugrentni centar.

U saobraćajnoj nesreći u 20.28 časova, na uglu Sarajevske i Birčaninove ulice, povređen je muškarac (29), ali je dobio uput i nije dalje vožen.

Još jedan muškarac (43) povredio je nogu u 19.13 časova u udesu na uglu Travničke ulice i Braće Krsmanović, kod Brankovog mosta, te je odvezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć zabeležila je u 04.30 časova i jednu uspešnu reanimaciju muškarca od 71. godinu.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 112 puta, od kojih 18 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali osobe s bolom u grudima, astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo sedam saobraćajnih nesreća, od kojih je jedna bila teška na uglu Preševske i Batutove ulice, u kojoj je muškarac od oko 70 godina zadobio višestruke povrede, te je prebačen u KBC Zvezdara.

Hitna pomoć je juče tokom dana intervenisala 130 puta, od kojih 39 na javnom mestu, dodala je Macura.

#Beograd

#Hitna pomoć

#Nada Macura

#Noć

'