separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Komšije za PINK.RS OTKRIVAJU TAJNE iz života MONSTRUMA IZ PANČEVA: Napustio porodicu zbog MLAĐE ŽENE koju je ubio


Siniša Radovančev (50) juče je u porodičnom stanu nožem izbo i usmrtio svoju suprugu Biljanu Mijatović (30), zbog koje je napustio prvu ženu i sina.


- Voleo je da popije, ali ovako nešto niko nije očekivao... Mada, i sa prvom ženom se često svađao - kažu njegove komšije potpuno zatečene vešću da je ubio Biljanu samo 20 dana nakon što se porodila. 

Šta je u ljubavi, zbog koje je Radovančev pre oko godinu dana napustio porodicu, pošlo po zlu niko od njih ne može ni da pretpostavi. 

Autor: Facebook

- Ostavio je porodicu, otišao od kuće, ostavio im je svu imovinu. Bar se tako priča... Sve je napustio i odselio se sa Biljanom u Pančevo - prepričavaju komšije detalje iz života Siniše Radovančeva koji je sinoć zario nož u grudi gotovo upola mlađoj supruzi. 

Nesrećna žena, koji je brutalno ubio u zajedničkom stanu, samo je godinu dana starija od Sinišinog sina iz prvog braka - Srđana.

- Zbog Biljane je ostavio prvu ženu - Dušicu i otišao. Ima i unučiće! -  u neverici za Pink pričaju komšije, kojima nisu poznati detalji iz ljubavnog života žrtve, kojoj je Radovančev nakon svađe presudio ubodima nožem. 

Autor: Printscreen Facebook

Radovančev je u trenutku tragedije bio osuđen na kaznu kućnog zatvora zbog teških telesnih povreda. Odmah nakon ubistva je uhapšen i određeno mu je zadržavanje po nalogu Tužilastva.

Ubijena žena se porodila pre 20 dana i bebu je sada preuzeo Centar za socijalni rad.

Autor: Facebook

Komšijama nisu poznati  detalji iz ljubavnog života žrtve. Znaju samo da i ona iza sebe ima jedan brak. 

O Biljaninoj ćerki (12) iz prvog braka brigu je preuzela njena majka.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti