AKTUELNO

Sociološkinja je poručila da su Saša i Slavica Janković prevrtljivci, ističući da Srđanu Škoro i te kako nije bilo lako da napusti PSG i izađe u javnost sa istinom.

Sociološkinja Vesna Pešić, po svemu sudeći, pozdravila je odluku člana Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđana Škora, koji je juče podneo ostavku, jer je, kako je sam istakao, posle šest meseci posvećene borbe shvatio da PSG nije pokret, već privatna firma Saše Jankovića i njegove supruge!

Ona je na Tviteru odgovorila na pisanje korisnika koji sumnja u dobre namere i smatra "prevrtljivim" to što je Škoro nakon napuštanja pokreta "počeo da ga blati u javnosti".

Što da imaju više dobre namere kad su videli kakav im je šef, a i šefica, njegova žena? Što su sad krivi za to plemeniti ljudi? Sigurno im nije bilo lako da izađu u javnost i kažu istinu. Nisu prevrtljivi prof. Teodorović i drugi nego šef i šefica - napisala je Pešićeva.

Foto: Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

I Pešić je očigledno shvatila da je teško govoriti o pokretu, a kamoli o pokretu slobodnih građana, kada vidimo da lider ove grupacije nema pravo glasa, već sve konce drži i povlači njegova supruga.

Pročitajte još: ČLAN PREDSEDNIŠTVA PSG PODNEO OSTAVKU! Srđan Škoro: PSG je PRIVATNA FIRMA Jankovića i njegove supruge

#Saša Janković

#Vesna Pešić

'