AKTUELNO

Budući da su učesnici najgledanijeg rijalitija često isticali da su neki od njih licemerni, Veliki šef je odlučio da svako od njih iznese svoje mišljenje o tome.

Zadrugari su večeras dobili novi zadatak od Velikog šefa, koji im se očigledno jako dopao. Naime, budući da su učesnici najgledanijeg rijalitija često isticali da su neki od njih licemerni, Veliki šef je odlučio da svako od njih iznese svoje mišljenje o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Otkada ste se uselili pa sve do danas često polemišete o tome ko je licemeran, a ko ne. Rešili smo da stavimo tačku na to i da svako od vas ustane i kaže ko je najlicemerniji zadrugar. Svako mora da da i objašnjenje zašto to misli - glasilo je pismo.

Ovonedeljni Vođa, Marko Miljković, rešio je da počne od Mine Vrbaški, koja je odmah prozvala Baneta Čolaka:

Foto: RTV Pink

Bane je najlicemerniji jer jedno kaže, drugo radi, ogovara, pa onda bude dobar sa tom osobom - rekla je Mina.
Za mene je licemerna Ćazimovica jer mnogo morališe - kratko je iznela svoj stav Maca Diskrecija.

Foto: TvPink Printscreen

Glasove za najvećeg licemera dobile su i Žiža Stojanović, Marko DNK, Saša rudar, ali i Maca Diskrecija, koju je branila Jelena Golubović.

Maca je najveći licemer, jer ona može u jednom trenutku da vam se smeška, a u drugom da vas napadne - rekla je Teodora, a sa njom se složio i Anđelo.

Foto: RTV Pink

Mislim da ovde mnogi ne znaju šta to znači. Po meni je licemerna osoba koja jedno misli, drugo radi, a ne Maca koja svima za stolom kaže šta misli. Jedno je laž, bezobrazluk, a drugo je licemerstvo. Dvoumim se između Slobe i Rudara. Sloba na broju jedan, Rudar na drugom mestu - izjavila je Golubovićka.

Kada se svi glasovi saberu, po zadrugarima, najveći licemer među njima je Maca Diskrecija, koja je sa velikim oduševljenjem prihvatila ovu "titulu". Na kraju sastanka, došlo je i do rasprave ko je bio iskren, a kako je sve izgledalo možete pogledati u klipovima ispod teksta.

Autor: N.V.

#Rijaliti Zadruga

'