AKTUELNO

Sve je već odlučeno.

Sloba Radanović je tek nakon susreta sa majkom Draginjom odlučio da se prepusti emocijama i započne vezu sa Lunom Đogani i time stavi tačku na svoj brak sa Kristinom  Kockar. Time je pokazao koliko mu je bitno mišljenje oca i majke, a ono što ne zna jeste da su njegovi roditelji, pored toga što podržavaju novu snajku, odlučili da im po izlasku iz rijalitija, odmah organizuju svadbu.

Foto: RTV Pink

Priču o pripremi svadbe  svoje ćerke načula je i Anabela Atijas, a iako je u početku bila protiv Slobe, sada je priznala da se ništa više ne pita i da će podržati Lunu ukoliko brak sa Radanovićem bude njena želja.

Foto: TvPink Printscreen

Još uvek ne bih da pričam o svadbi, ali kada bi mi rekla da hoće da se uda, naravno da bih je podržala i dozvolila joj. Pa ni ja nikoga nisam pitala kada sam se udavala. Očigledno je da je njihova priča morala da bude ispričana. Ona je suprotan primer i lepa priča u odnosu na sve naše propale i teške ljubavi - izjavila je Anabela.

Po svemu sudeći Anabela je shvatila da se protiv ljubavi ovo dvoje mladih ne može, te da će morati da prihvati Slobu za zeta. Ipak, ona želi da sa njih dvoje porazgovara uživo, daleko očiju javnosti, gde će se zaista utvrditi kako stvari stoje.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu još toliko da pričam unapred jer bih prvo volela kada izađu da popričam i sa njim i sa njom. Sve bi bilo drugačije da su u realnom svetu i da on može da priča sa svojom majkom, a Luna sa mnom - dodala je Anabela.

Lunina majka je, takođe, dodala i da zna da bi njena ćerka u realnom životu sačekala da Sloba sve okonča sa svojom suprugom, pre no što bi započela nešto sa njim. Ona smatra da su ih sada ponele emocije zbog veštačkih uslova i zatvorenog prostora.

Foto: TV Pink

Naravno da mi je teško kada je vidim da se nervira, jer je sasvim jasno da je ona u ovu priču ušla celim srcem i iskreno. Ne mogu da razumem osobe koje nekome čine zlo, to mi je potpuno neshvatljivo. Mislim na Jelenu, ali i na sve druge koji se tako ponašaju. Ona je očigledno ušla sa zadatkom, ali ja to ne mogu da razumem - osvrnula se Anabela i na Lunino psihičko stanje izazvano napadima Jelene Golubović.

Po svemu sudeći deluje da Anabela bezuslovno podržava svoju ćerku, kao i da se konačno pomirila sa time da Luna neće odustati od Slobe Radanovića.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'