AKTUELNO

Mediji navode da je on takođe mogao da razjasni šta se dešavalo u familiji Marjanović i kakav su odnos ukućani imali prema ubijenoj pevačici.

Nekoliko meseci nakon ubistva Jelene Marjanović od infarkta je preminuo Zoranov drug iz Borče, za koga se pričalo da ga je i obezbeđivao.

Upravo je on bio u pratnji Zoranu u kritičnim momentima, kada je, na primer, Zoran pušten posle prvog privođenja ili kada je policija pretresala kuću. Taj muškarac srednjih godina naprečac je preminuo kada je izašao iz kafića, ostavljajući za sobom bolesno dete.

Nakon ubistva pevačice umrla i je i njena majka Zorica Krsmanović, koja je bila teško bolesna.

U Višem javnom tužilaštvu danas je počelo saslušanje svedoka u istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović, ali rasvetljavanje misterije kako je usmrćena ipak je više na materijalnim dokazima nego na izjavama.

Foto: Printscreen Facebook

Nedavno su se u javnosti opet pojavile informacije da je na mestu ubistva nađen i DNK osobe koja nije u rodbinskim vezama sa Zoranom Marjanovićem, osumnjičenim suprugom ubijene pevačice.

Taj DNK materijal po svemu sudeći nije u bazi kojom raspolaže MUP Srbije. Očekuje se da u nastavku istrage biti identifikovana i ta muška osoba i da će biti utvrđena njegova uloga u samom zločinu.

Ono što je izvesno je da su na Jeleninom telu nađeni DNK tragovi njenog supruga, što je međutim, razumljivo jer su bili u braku i u stalnom fizičkom kontaktu.

Iako su materijalni dokazi ključni, izjave svedoka ipak bi mogle doprineti u rasvetljavanju pojedinih odnosa u Jeleninom životu, ali i odgonetnuti šta se dešavalo poslednjih sati života pevačice.

Foto: Pink.rs/Printscreen Facebook

U krivičnoj prijavi koju je policija podnela protiv Zorana Marjanovića navedeno je samo osam svedoka, ali se očekuje da će tužilaštvo saslušati više osoba. Pretpostavka je da će i odbrana Zorana Marjanovića, ali i pravni tim Jeleninih rođaka, predložiti svoje svedoke.

U Tužilaštvu je danas saslušana sestra ubijene pevačice Teodora Krsmanović, kao i otac i brat okrivljenog koji su, po savetu advokata, odbili da svedoče.

Tužilaštvo planira da sasluša još dva člana porodice Marjanović, Zoranovu majku Zoricu i snahu Milicu, koja se nedavno udala za njegovog brata Miloša. Izjave bi još trebalo da daju kuma porodice Marjanović, Jelenina drugarica i šminkerka, kao i vaspitačica male Jane, koja je videla Jelenu 1. aprila kada je ćerku uzela iz vrtića.

Pročitajte još: Otac i brat Zorana Marjanovića ODBILI DA SVEDOČE!

Pročitajte još: Procureli NOVI DETALJI istrage ubistva pevačice: Jeleni Marjanović SKINUTA BURMA nakon smrti?

#Smrt

#Zoran Marjanović

'