separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA OTKRIVA STRAŠNE DETALJE ZLOČINA: Jelena se...


Jelena Marjanović je dokrajčena u kanalu u Borči, a napadnuta je u blizini, verovatno na nasipu, navodi se u superveštačenju dr Zorana Stankovića. Grčevito se borila za život, glava joj je razbijena tupim predmetom.


Pevačica Jelena Marjanović (33) očajnički se borila sa napadačem pre nego što je ubijena i dokrajčena u kanalu kod nasipa u Borči, navodi se u superveštačenju najpoznatijeg srpskog patologa dr Zorana Stankovića. Ovaj nalaz je deo krivične prijave na osnovu koje je 15. septembra uhapšen Zoran Marjanović. 

Na Jeleninom telu utvrđene su brojne povrede koje je zadobila dok se branila od ubice, a usmrćena je udarcima tupim predmetom, najverovatnije velikim kamenom, kojim joj je smrskana glava, zaključuje u svom izveštaju doktor Stanković. 

Na osnovu svih prikupljenih tragova i raspoloživih dokaza stručnjaci su sa velikom sigurnošću utvrdili da je Jelena Marjanović 2. aprila 2016. najpre napadnuta i pretučena u neposrednoj blizini kanala u naselju Crvenka kod Borče, a onda dokrajčena i bačena u vodu. 

Na ovakav zaključak, kako saznajemo, upućuju povrede koje su patološkim veštačenjem okarakterisane "kao stare" (nanete dok je bila živa), kao i tragovi oderotina na leđima. Na osnovu tih tragova zaključeno je da je ubica Jelenu posle prebijanja i zadavanja udaraca vukao po zemlji do kanala, a potom je bacio u vodu dok je bila u samrtnom ropcu. Kako se navodi, na desetak metara od kanala uočeni su tragovi borbe i krvi. 

-Modrice na rukama žrtve i drugim delovima tela najverovatnije su posledica stiskanja, pa se nesumnjivo nameće zaključak da se ona prethodno grčevito opirala napadaču, koji joj je tokom borbe zadao desetak udaraca, dok je nije onesvestio. Zatim je njeno telo odvukao do kanala i tu je dokrajčio tako što ju je udarao u glavu nekim tupim predmetom - ključni su detalji superveštačenja, koje u ovom trenutku predstavlja službenu tajnu. 

Autor: Andrej Nihil/Printscreen Facebook

Da je Jelena umrla u kanalu, kako se dalje navodi, dokazuje i to što je u njenim plućima pronađena voda i "tragovi biljnih materija koje potiču iz vode". Nesrećna žena, prema onome što su veštaci takođe otkrili, u vodi je bila nekoliko sati, što dovodi u pitanje prvobitnu verziju prema kojoj je smrt nastupila 2. aprila 2016, između 17 i 18 sati, dok je njeno telo pronađeno u zoru narednog dana. 

U ovom trenutku za monstruozno ubistvo pevačice glavnoosumnjičeni je njen suprug Zoran Marjanović. Više puta tokom istrage, koja traje već godinu i po dana, on je negirao da je ubio Jelenu. 

Jedina činjenica koja ide u prilog Marjanoviću jeste ta da njegov DNK materijal nije pronađen ispod noktiju pokojne Jelene, niti su njeni tragovi DNK i krvi nađeni na njegovim rukama. Međutim, ključni dokaz koji ga tereti jeste njegov DNK trag na blatu koje je nađeno na glavi mrtve Jelene  

Autor: Beta, Pink.rs

Kako smo ranije pisali, dokazi koje su istražitelji prikupili tokom istrage ukazivali su na to da je Jelenin ubica imao dva pomagača, na osnovu bioloških tragova pronađenih na njenom telu. 

Policiji su najsumnjiviji Zoranovi roditelji, Vladimir i Zorica, kao i brat Miloš. 

- Postoje indicije da su oni pomagali Zoranu da sakrije tragove zločina, a možda mu je neko od njih čak i pomogao da usmrti suprugu. Istraga još nije gotova i podnošenjem krivične prijave protiv Zorana ovaj slučaj sigurno nije završen - navodi izvor iz policije.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti