AKTUELNO

Šefa odborničke grupe DS u Skupštini grada Beograda, Balšu Božovića, uhvatila je panika zbog najavljenih izbora, jer će na njima doživeti potpuni debakl, saopštila je Služba za informisanje Gradskog odbora SNS.

"Poručujemo Božoviću, Đilasu i ostaloj dosovskoj družini da nema povratka na staro, kada je Beograd bio centar pljačkanja Jugoistočne Evrope, kada je prestonica bila simbol kriminala i korupcije, kada se grad zaduživao, a iz preduzeća novac ispumpavao u privatne džepove", ističe se u saopštenju.

Vesić: Za vreme Đilasa Beograd bio leglo korupcije

Božović je ranije danas novinarima u Skupštini Grada rekao da, "ako pitate bilo kog građanina Beograda da li misli zaista da je Siniša Mali, Goran Vesić ili bilo ko od njih bolji u upravljanju Beogradom od Dragana Djilasa sa DS, koja je napravila i mostove i bulevare i vrtiće, svako će vam reći da je to smešno poređenje".

"Bahata vlast DS, predvođena Draganom Djilasom, ostavila je dug Beograđanima od 1,2 milijarde evra. Taj dug je prepolovila odgovorna vlast predvođena Srpskom naprednom strankom. U vreme vlasti Djilasa, zbog tajkunskih dogovora sa Miškovićima i Šarićima u Beogradu se nije gradilo. Postojala su samo tri javna gradilišta, danas ih je 60, a ukupno ih ima 1111. Beograd je grad kranova, ovde se radi i gradi i to je odgovorna i domaćinska politika koju će SNS nastaviti da vodi u interesu Beograda i svih građana", napominje se u saopštenju gradskog obora SNS.

#Demokratska stranka

#Panika

#SNS

'