AKTUELNO

Ruski bračni par Dmitrij i Natalija Bakšejev ubijali i jeli ljude od 1999, i to na letačkoj akademiji, gde su živeli i radili. U njihovom stanu nađeni ljudski delovi tela, zamrznuti i u teglama.

Ruski bračni par Dmitrij (35) i Natalija (42) Bakšejev (35) iz Krasnodara uhapšeni su jer su pojeli čak 30 ljudi! Kanibali, koji su živeli i radili na ruskoj letačkoj akademiji u Krasnodaru, od 1999. su ubijali i jeli ljude, a u njihovom stanu nađeni su delovi tela žrtava - zamrznuti, u teglama i pripremljeni kao jelo.

Prema navodima inspektorke Ruskog istražnog komiteta krasnodarskog kraja Natalije Smjackaje, Bakšejevi su uhapšeni 12. septembra. Kako su priznali na saslušanju, prvu žrtvu ubili su pre 18 godina. Dmitrij je obično na ulici kidnapovao prolaznike, uglavnom mlade žene, i dovodio ih u stan. Potom ih je par drogirao, a zatim sekao na komade i jeo. Sve su to radili u kompleksu letačke akademije ruskog ministarstva odbrane u Krasnodaru.

- Žrtve su prvo drogirali etrom i lekovima. To je bilo lako jer Natalija radi kao medicinska sestra, pa je medikamente uzimala iz ambulante Akademije - ispričala je Smjackaja.

Foto: Informer

Inspektorka je navela da su ljudožderi žrtve sekli na delove čim bi utonule u san.

Ljudožder bio komunista i marksista

Ljudožder Dmitrij Bakšejev bio je komunista. Policija je u njegovom apartmanu pronašla i fotografije na kojima pozira sa srpom i čekićem, simbolom SSSR. On je, takođe, imao mnogo marksističkih knjiga, a proučavao je i biografije sovjetskih lidera.

- Pojedine delove tela jeli su žive, i to odmah nakon sečenja, a druge su skladištili u zamrzivač. Unutrašnje organe i delove kože slagali su u tegle i tako ih čuvali - navela je policajka.

Prema njenim rečima, kanibali su privedeni nakon što je Dmitrij izgubio mobilni telefon na ulici.

Jedna od žrtava:

- Jedan prolaznik je 10. septembra slučajno našao izgubljeni telefon u Krasnodaru. On ga je odneo u policijsku stanicu. Pregledali smo uređaj i u njemu našli jezive fotografije. Na jednoj od njih, muškarac je pravio selfi sa odsečenom ljudskom šakom na licu. Na drugoj se videla odrubljena glava žene na tanjiru - rekla je Smjackaja.

Foto: Informer

Ona je dodala da se ispostavilo da je vlasnik telefona Dmitrij Bakšejev. Zato je policija dva dana kasnije upala u prostorije Letačke akademije i privela ga.

Komšije: Iz stana im se osećao strašan smrad

Komšije kanibalskog para ispričale su juče za ruske medije da se iz apartmana Bakšejevih osećao jezivi smrad. - Smrdelo je na trulo meso i lekove. Zato smo nekoliko puta pokušavali da pretražimo njihov stan, ali nam oni nisu dali. Natalija je žena sklona skandalima, plašili smo je se. Čim bismo pokucali, ona bi vrištala i pretila nam - rekli su susedi.

- Ljudožder je u početku lagao policiju, rekavši da je na ulici spazio odsečenu žensku ruku i odlučio da se slika s njom. Međutim, istražitelji su pretražili celu akademiju i u jednoj kanti za smeće u podrumu našli odsečene ruke i noge žene. Ispostavilo se da je to telo devojke (35), jedne od poslednjih žrtava monstruma. Posle toga, policija je uhapsila Bakšejeva i njegovu suprugu Nataliju - navela je Smjackaja.

Naknadno su u zamrzivaču ljudoždera nađeni razni delovi tela najmanje sedam ljudi, kao i delovi kože 19 žrtava.

#Brak

#Kanibal

#Rusija

#Smrt

'