AKTUELNO

Ona je prvi put progovorila nakon današnjeg vređanja .

Ognjen Amidžić ušao je na imanje "Zadruge" kako bi porazgovarao sa određenim ukućanima, kao i da bi ih pripremio na to da će se noćas njihov broj umanjiti za jednog takmičara koji će zauvek napustiti ovo velelepno zdanje.

Foto: Printscreen

Prvi zadrugar sa kojim je razgovarao bila je Divna, koja je danas, bez ikakvog razloga, pretrpela velike uvrede. Nju je, naime, izvređala Smilja Janković, a ona je Ognjenu otkrila da li će joj preći preko toga.

Uvredila me je mnogo, nije trebalo to da uradi. Ne mislim ništa loše za nju. Nemoj da me diraš, neću da te diram. Posle su me smirili zadrugari i rekli da je samo iskuliram. Ona što kaže za druge, ona to za sebe misli. Oprostiću Smilji - izjavila je Divna.

Foto: Printscreen

Nakon toga, Ognjen se osvrnuo na emocije koje Divna gaji prema Banetu, pa ju je upitao u kom su sada odnosu.

Kako je to zanimljivo. Marko je trzao na Macu, ti na Baneta i sad ste ih uzeli za kumove. Nema više ljubomore? - upitao je Ognjen Divnu.

Foto: Printscreen Youtube

Smirila se ljubomora, ja sam Baneta uzela za kuma. Bolje to nego da bude nešto između nas. On je to lepo prihvatio i družimo se i prija mi njegovo društvo. Osećam se sretno pored njega - završila je Divna razgovor.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'