AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 20. septembar.

VREMENSKA PROGNOZA

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, samo pre podne na istoku i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima. Veća količina padavina očekuje se u južnom Banatu i Pomoravlju. Jutarnja temperatura od 10 do 15 stepeni, najviša dnevna od 14 na zapadu, do 23 stepena na istoku zemlje.

Foto: Tanjug

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Najniža vrednost dinara prema jedinstvenoj valuti zabeležena je 3. i 13. februara, kada je jedan evro koštao 124,0174 dinara. Dinar će ojači prema evru za 0,1 odsto u odnosu na juče, i zvanični srednji kurs će iznositi 118,9350 dinara za evro, što će biti nova rekordna vrednost domaće valute prema novčanoj jedinici evrozone u ovoj godini, objavila je Narodna banka Srbije.

Foto: Pink.rs

STANJE NA PUTEVIMA

Sredina radne nedelje kao i kraj letnje turističke sezone donosi umeren intezitet saobraćaj koji je pojačan samo na prilazima većim gradovima, dok se na naplatnim rampama prolazi bez dužeg zadržavanja. Zbog mogućih jačih pljuskova i obilnijih padavina na području Banata i u Donjem podunavlju vozačima će biti potrebna dodatna opreznost u vožnji.

Foto: Tanjug

SAVET LEKARA

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 91 intervenciju od čega 19 na javnom mestu, a dogodila su se dve saobraćajne nesreće u kojima je jedna žena lakše povređena.

Foto: Tanjug

#Informacije

#Servisni podaci

'