AKTUELNO

Svečano otvaranje će biti održano u petak, 22. septembra u 19 časova, u svečanoj sali hotela "Slavija".

U periodu od 22. do 24. septembra biće održan "Beograd open 2017", koji će okupiti oko 700 učesnika, sportista oba pola i svih vidova invaliditeta, sa prostora cele Srbije, ali i još desetak drugih zemalja (Italija, Slovenija, Izarel, Grčka, BIH, Crna Gora i mnoge druge), koji će se nadmetati u deset sportskih disciplina paraolimpijskog programa.

Sportski Savez osoba sa invaliditetom Beograda organizator je četvrtih međunarodnih sportskih igara za osobe sa invaliditetom - "Beograd open 2017" - manifestacije koja polako, ali sigurno, postaje tradicionalna, sa ciljem da promoviše i afirmiše uslove i mogućnosti koje naš grad pruža u naporima za poboljšanje uslova života i rada ove populacije, ali i unapređivanje njihovog položaja u društvu.

Sportovi u kojima će se takmičiti naši sportisti su fudbal, tekvondo, sedeća odbojka, golbol, šah, atletika, a u okviru manifestacije "Beograd open 2017" je i Trofej Beograda u plivanju i košarci u kolicima, stonoteniski turnir, kao i Evropski kup u parabiciklizmu. Takmičenja će se održavati na terenu za fudbal "Corn product" Voždovac, u Osnovnoj školi "Veljko Ramadanović", Atletskoj dvorani, Sportskom centru Master, Republičkom zavodu za sport, Sportskom centru Milan Gale Muškatirović i na donjem gradu na Kalemegdanu, gde će se odvijati takmičenje u parabiciklizmu.

Ulaz na sve lokacije je besplatan, a podrška publike je uvek dobrodošla.

Svečano otvaranje će biti održano u petak, 22. septembra u 19 časova, u svečanoj sali hotela "Slavija".

Autor: Pink.rs

#Beograd

#Invaliditet

#Takmičenje

'