AKTUELNO

Izgleda da ni sam nije svestan šta je rekao.

Denser Gagi Đogani više puta do sada bio je predmet podsmeha korisnika društvenih mreža zbog svojih lapsusa, pravopisnih i gramatičkih grešaka, kao i komičnih izjava. Budući da je ponovo zabrljao, korisnici Instagama i Tvitera opet su počeli da zbijaju šale na njegov račun.

Član nekada popularne grupe "Fanki Dži" gotovo na svakom svom selfiju na Instagramu pravio je grimase koje su i starlete davnih dana prevazišle, zbog čega su mu pratioci poručili da prestane da se pući. Budući da je na njegovu adresu stigao veliki broj ovakvih molbi, Gagi je rešio da svima koji ga prate izađe u susret, o čemu ih je i svečano obavestio.

Otac Lune Đogani se tokom pravljenja novog selfija delimično potrudio da suzbije svoju potrebu da bujne usne istakne u prvi plan, a onda je objasnio da se rešio ove "loše navike".

Više se ne pućem - napisao je Gagi i napravio lapsus koji je do suza nasmejao sve korisnike društvenih mreža, a da li će održati obećanje da se više ne pući ili, kako on kaže, puće, pokazaće vreme.

D. Tanasijević

#Gagi Đogani

#Lapsus

#Luna Đogani

#pevač

'