AKTUELNO

LDP na beogradske izbore, kao i do sada, izlazi sa svojom politikom i jasnim programom i te izbore ne doživljava kao "rat" sa Aleksandrom Vučićem, Sašom Jankovićem, demokratama i drugima koji će na njima učestvovati, izjavio je danas lider LDP Ccedomir Jovanović.

"Ja ih vidim kao konkurenciju koju želimo da pobedimo", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

On je naveo da će se LDP tako i ponašati, bez ikakvog kompleksa, osećaja manje vrednosti ili neke želje da se ugura na neku listu.

"Kad sam ja to bio sa njima? Pa nisam nikad, ne mislim da sada tako nešto treba da radim", rekao je Jovanović.

Susret Vučića i Trampa do kraja godine

Kaže da LDP na beogradske izbore sa idejom da promeni odnose u gradu, da se na dugačiji način obrati ljudima, te da im umesto "hausmajstora i preduzimača" ponudi ljude sa osećajem za život u 2017. i 2018. godini, "u vremenu koje nam je svima suzilo i horizont i dovelo na tu poziciju da zapravo hvatamo svoju senku i živimo bez glave".

"Odrastao sam u drugačijem Beogradu. Siguran sam da će uvek biti nekog problema sa rupom na putu, nekom cevi koja je pukla, autobusom koji možda kasni ali mora postojati još nešto u Beogradu pored toga, jedna vrsta razumevanja, drugacijeg odnosa prema ljudima. Previše je otrova u toj gradskoj skupštini i za to su odgovorni i jedni i drugi", rekao je Jovanović.

LDP se, kaže, bavio Beogradom od 2008. do 2012. godine i sve što je tada ta stranka radila, radila je pošteno.

"I tu su napravljeni najveći iskoraci. Nikada više ljudi koji su bili lišeni stranačkih hipoteka nije bilo u gradskoj administraciji i niko od nih posle četiri godine mandata nije bio kandidat na izborima 2012. Pustili smo ljude da se vrate svojim poslovima s ozbirom da tada nismo dobili adekvatnu podršku", rekao je Jovanović.

#Izbori

#Čedomir Jovanović

'