AKTUELNO

Na graničnim prelazima automobili ovog jutra čekaju 30 minuta.

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, a kako je kraj radne nedelje, u popodnevnim satima se očekuje i pojačan broj vozila na putevima, naročito onim koji vode ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori, saopštio je Atuo-moto savez Srbije (AMSS).

Vremenske prilike su odlične za vožnju, pa će uživati svi koji kreću na duže putovanje. Iz AMSS-a apeluju na vozače da budu strpljivi i da se informišu na kojim deonicama se izvode radovi, i ako mogu da ih izbegnu.

Foto: Tanjug

Granični prelazi

Prema informacijama Uprave granične policije zadržavanja na našim graničnim prelazima ovog jutra za automobile su oko 30 minuta. Zbog sezone godišnjih odmora, na graničnim prelazima vreme zadržavanja je promenljivo, a očekuju se veće gužve tokom vikenda.

Radovi na putu

Do 29. jula izvode se radovi na desnoj strani autoputa u smeru Subotica-Novi Sad, posle Feketića, zbog čega se vozila preusmeravaju na preticajnu traku.

Do 30. septembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na deonici autoputa od Subotice do Beograda, u smeru Subotica - Beograd. Saobraćaj će se kod službenog prolaza preusmeriti na levu (preticajnu) kolovoznu traku.

Zbog radova na sanaciji i asfaltiranju vozne (srednje) kolovozne trake, na deonici od Lapova do Velike Plane, u smeru od Niša ka Beogradu, do 31. jula do 19 sati, saobraćaj će biti usporen i odvijaće se levom (preticajnom) kolovoznom trakom.

#AMSS

#Granični prelaz

#Naplatne rampe

#Saobraćaj

'