AKTUELNO

Predsednik je istakao da se u Srbiju nikada neće kao pobednička vratiti politika tajkunskih pljačkaških privatizacija, politika razaranja naše privrede i politika bogaćenja političara.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je saznanja beogradskih medija da su se protiv njega zajedno sa opozicijom i pojedinim medijima udružili najmoćniji tajkuni u zemlji kako bi mu došli glave.

On je istakao da je siguran u to da se u Srbiji na vlast nikada neće vratiti oni političari koji su zajedno sa tajkunima opljačkali državu.

Kao predsednik države smao mogu da poručim onima koji žele da me sruše da će za to imati priliku kada dođu redovni izborima. Potpuno sam siguran da se u Srbiju neće vratiti politika tajkunskih i pljačkaških privatizacija, politika razaranja privrede, bogaćenja političara do te mere da je sve pristojne ljude sramota koliko su oni bogati, a koliko su svi drugi siromašni - rekao je predsednik Vučić.

Foto: Tanjug

Kada je reč o udruživanju opozicije, tajkuna i pojedinih medija sa ambasadorima stranih zemalja, o čemu su pisali beogradski mediji, Vučić je rekao da oni nemaju drugi plan i program.

Za razliku od njih, ja imam mnogo ideja koje tek želim da pretočim u realnost kako bi ljudi živeli mnogo bolje, kako bi imali veće plate i kako bi standard polako, ali sigurno, dostigao evropski nivo. U toj borni se neću plašiti nikoga i neću odustajati, pa makar se protiv mene podigli najbogatiji i najsnažniji tajkuni Srbije i makar imali podršku kompletne opozicione političke elite. Pristojna Srbija će uvek imati snage da ih pobedi - rekao je predsednik.

#Aleksandar Vučić

#Intervju

'