AKTUELNO

Mladenci su konačno uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na sopstvenom venčanju!

Iznenađenjima nikad kraja kada je o svadbenom veselju Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića reč! Iako su mladenci izričito zabranili svojim gostima da fotografije sa venčanja objavljuju na društvenim mrežama, to se, ipak, desilo, pa je i košarkaš rešio da popusti i počasti juče svoje pratioce na Instagramu fotografijama sa svog najlepšeg dana u životu.

Pročitajte još... JELISAVETI NIJE BILO SVEJEDNO! TEO NA SVADBI PEVAO KOSTIĆEVU PESMU, a on pobegao iz zemlje! (FOTO)

Iako su svi očekivali da će prva fotografija sa venčanja koja se bude našla na njegovom profilu biti ona dok razmenjuje nežnosti sa novopečenom suprugom, koju su svi želeli da vide, to se nije desilo. Teodosić je odlučio da prvo predstavi svoju babu koja je, kako on kaže, zvezda medija.

Njegovi pratioci i dalje su strpljivo čekali mladu, a od nje juče nije bilo ni traga ni glasa, bar kada je u pitanju Teodosićev zvanični Instagram nalog - umesto neveste, mesto u Teovoj foto galeriji našao je ni manje ni više nego kuvar, a potom i Milošev dugogodišnji prijatelj i saigrač Bogdan Bogdanović.

Svima je bilo čudno to što košarkaš ne objavljuje fotografije sa lepom glumicom, a budući da su korisnici Instagrama od njega digli ruke, fotografije mlade počeli su da traže kod njegovih prijatelja... I uspeli su da ih pronađu.

Pročitajte još... OŽENIO JOJ SE BIVŠI: Pogledajte šta je Anastasija radila za vreme Teove svadbe! (FOTO)

Posle bake, kuvara i prijatelja, Teo je pronašao malo vremena da razmeni po koju reč i sa sopstvenom ženom, a ovaj trenutak su brže-bolje ovekovečili svatovi koji su se našli u blizini i pokazali svima na mrežama da su Jelisaveta i Miloš srećniji i zaljubljeniji nego ikada.

Foto: Instagram

D. Tanasijević

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Mlada

#Venčanje

#glumica

#svadba

'