AKTUELNO

Bratislav Gašić, visoki funkcioner SNS-a i bivši ministar odbrane, biće novi direktor BIA, rekao je Aleksandar Vučić, premijer i novoizabrani predsednik Srbije!

Vučić je tako potvrdio saznanja portala Pink.rs da će na čelo Bezbednosno informatitivne agencija doći Gašić.

Portal Pink.rs je još juče objavio da bi BIA sutra trebalo da dobije novog direktora, a da bi na toj funkciji trebalo da se nađe visoki funkcioner SNS i bivši ministar odbrane Bratislav Gašić.

Vlada Srbije trebalo bi sutra da imenuje novog šefa Bezbednosno informatitivne agencije. Dosadašnjeg direktora Aleksandra Đorđevića, sada već izvesno, na toj funkciji, pre isteka mandata, zameniće Bratislav Gašić.

Mediji su već sepekulisali da bi Gašić mogao biti novi šef BIA, i da mu je ponuđeno da bira između tri visoke funkcije.

Navodno mu je ponuđeno da bira da li će biti novi gradonačelnik Beograda, ministar u Vladi ili direktor Bezbednosno informativne agencije i imao je mesec dana da se odluči za jednu od tih pozicija.

Foto: Tanjug

Vučićev čovek od poverenja

Na slavlju povodom ubedljive pobede na predsedničkim izborima u štabu SNS-a lider te stranke Aleksandar Vučić je poručio da ne ide kući dok ne dođe Bata, čovek u koga ima najviše poverenja. Gašić je u štab stigao oko 3.30 ujutro, a dočekan je uz pesmu "Oj, vojvodo Sinđeliću" i srdačan zagrljaj izabranog predsednika.

Bratislav Gašić je sa mesta ministra odbrane smenjen krajem 2015. zbog neumeskog komentara upućenog novinarki i tada je Vučić rekao da godinu dana neće obavljati nijednu javnu funkciju.

#BIA

#Bratislav Gašić

#Šef

'