AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović oštro je uzvratio na stavove lidera SPO Vuka Draškovića, ocenjući ih kao protivne državnoj politici.

Đukanović njegove stavove, kako je rekao za Tanjug, vidi kao izraz politika koje su protiv suverene, nezavisne, bezbednosno stabilne i ekonomski razvijene Srbije.

- Pedlažem Draškoviću da prvo vrati sve pare koje uzeo tokom svih ovih godina od NIS-a, i od Srba i od Rusa, i da kadrovi, obožavaoci njegove politike, lika i dela, koje je decenijama unazad infiltrirao u javna preduzeća, ambasade i konzulate i koji se godinama bahate uživajući privilegije, da odmah podnesu ostavke - poručio je Đukanović.

Kako kaže, ako ikada u budućnosti građani na izborima izaberu Vuka Draškovića da vodi Srbiju, onda neka on vodi politiku kakvu god hoće i namešta svoje kadrove gde god želi.

Đukanović dodaje da će na prvoj narednoj sednici Predšednistva zahtevati od rukovodstva SNS da se jasno odredi prema onima koji ne slede državnu politiku, kojima smeta suverena, nezavisna, bezbednosno stabilna i ekonomski razvijena Srbija, a koji su poslednji u ovoj državi koji mogu da drze bilo kakve moralne pridike.

#SNS

#Vladimir Đukanović

'