AKTUELNO

Voditeljka vremenske prognoze dokazala je svoju svestranost i talenat nebrojano mnogo puta, a sada je ponovo iznenadila domaću javnost.

Lepa voditeljka Pink televizije Marija Egelja, kojoj uz pomoć neosporne harizme i blistavog osmeha polazi za rukom da sa milionskim auditorijom podeli i one ne tako lepe informacije o vremenskim uslovima, već godinama unazad informiše domaću javnost o tome kakvo nas vreme očekuje.

Foto: E-stock

Iako se čini da njena ljubav prema televiziji traje najduže od svih, Marija je za Pink.rs otkrila da je od svoje desete godine aktivni član Kulturno-umetničkog društva "Lazar Hrebeljanović", kao i da od malih nogu gaji ljubav prema igri i srpskoj tradiciji.

Foto: Privatna arhiva

Vrlo sam srećna zbog toga što je to obeležilo veći deo mog života, jer sam pored narodnih igara i pesama, upoznala divne ljude, ali i brojne evropske gradove tokom naših turneja - rekla je Marija i otkrila razloge zbog kojih ljubav prema narodnim igrama i dalje traje.

Foto: Privatna arhiva

- Folkor je za mene spoj negovanja i očuvanja narodne tradicije kroz korake, koncerte i putovanja, ali i asocijacija za smeh i prijateljstvo. Petnaest godina nepekidnog treniranja i igranja za mene je bilo veliko zadovoljstvo. Poslednje dve godine moja prva generacija KUD-a "Lazar Hrebeljanović" samo povremeno nastupa, zbog brojnih obaveza, ali sa istim žarom u nogama i srcu - otkrila nam je Marija i pokazala zanimljive fotografije iz privatnog albuma, na kojima je odevena u narodnu nošnju.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Marija se, inače, na Instagramu neretko diči svojim plesnim umećem, a poznatu voditeljku Televizije Pink u potpuno drugačijem svetlu možete videti u nastavku:

D. T.

#Folklor

#Marija Egelja

#Televizija Pink

#voditeljka

'