AKTUELNO

Deset godina posle uloge u popularnoj seriji poznatog glumca skoro niko ne bi prepoznao.

Četrdesetogodišnji glumac iz Beograda Slobodan Stefanović proslavio se ulogom doktora Gorana u domaćoj TV seriji "Ljubav i mržnja", koja se emitovala pre tačno deset godina na Pink televiziji.

Foto: TvPink Printscreen

Iako mu je angažman u ovoj telenoveli Slobodana Šuljagića pomogao u profesionalnoj karijeri, Slobodan je tada bio u senci svog kolege doktora, kojeg je u pomenutoj seriji tumačio njegov daleko poznatiji kolega Ivan Bosiljčić.

Foto: TvPink Printscreen

Iako se činilo da je davne 2007. godine Bosiljčić imao daleko više uspeha kod ženskog dela publike, neki bi rekli da su se deset godina kasnije stvari preokrenule, te da je Slobodan, posle svoje vizuelne transformacije, zadobio veliku pažnju pripadnica lepšeg pola.

Stefanović danas izgleda potpuno drugačije - ošišao se na ćelavo, pustio bradu i uz pomoć teretane izgradio mišićnu masu kojom se često diči na društvenim mrežama.

Kako beogradski glumac izgleda danas pogledajte u nastavku:

Inače, Slobodan se i dalje aktivno bavi glumom - pre mesec dana gostovao je u Jutarnjem programu Pink televizije, gde je Srđanu Predojeviću predstavio novi projekat u kojem učestvuje, a o čemu je bilo reči pogledajte u nastavku:

D. T.

#Ivan Bosiljčić

#Slobodan Stefanović

#Srđan Predojević

#Televizija Pink

#glumac

#serija

'