AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 22. april.

VREMENSKA PROGNOZA

Jutro u Srbiji će biti hladno, mestimično sa slabim mrazem, po kotlinama sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana malo i umereno oblačno i toplije. Duvaće slab i umeren zapadni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od -4 do 2, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.

Foto: Pixabay.com

KURS NARODNE BANKE

Dinar će u ponedeljak, nastaviti da jača prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs će biti 123,45 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Foto: Pixabay.com

STANJE NA PUTEVIMA

Teretna vozila danas samo na Horgošu čekaju na izlasku iz zemlje oko tri sata, saopštio je AMSS, koji podseća vozače i da se informišu o zatvorenim ulicama u Beogradu zbog održavanja maratona.

Foto: Pink.rs

SAVET LEKARA

Hitna pomoć će danas angažovati 11 vanrednih lekarskih i pet transportnih ekipa zbog održavanja Beogradskog maratona. Hitna pomoć će danas angažovati 11 vanrednih lekarskih i pet transportnih ekipa zbog održavanja Beogradskog maratona. Potrebno je unositi vitamine i jesti voće i povrće, kako bi se zaštitili od respiratornih infekcija. Redovno provetravanje prostorija i šetnja kad je suvo vreme su preporučljivi.

Foto: Pixabay.com

#Dinar

#Informacije

#Kurs

#Lekar

#Prognoza

#Putevi Srbije

#Savet

'