AKTUELNO

Starleti ovih dana podršku pružaju kako najbliži, tako i prijatelji, ali i njen bivši emotivni partner, Pinkova zvezda Aca Živanović sa kojim je ljubavnu romansu započela pred kamerama rijalitija ''Farma''.

Ovih dana, bivša učesnica rijalitija ''Farma'' Tamara Đurić prolazi kroz pravi pakao. Ona je posle estetske korekcije na jednoj privatnoj klinici završila na VMA, gde se lekari bore za njen život. Tamara je na Veliki petak primljena na Vojnomedicinsku akademiju vidno iscrpljena, malaksala i sa povišenom temperaturom, a sve zbog povećanja pozadine.

Starleta je danima u bolničkoj postelji, drastično je smršala, a lekari daju sve od sebe da ona posle svega iz bolnice izađe živa, zdrava i bez ikakvih posledica.

Foto: TvPink Printscreen

Tamari ovih dana podršku pružaju kako najbliži, tako i prijatelji, ali i njen bivši emotivni partner, Pinkova zvezda Aca Živanović sa kojim je ljubavnu romansu započela pred kamerama rijalitija ''Farma''.

Foto: Pink.rs

Mladi pevač je za Pink.rs otkrio da je sa Tamarom ostao u korektnim odnosima posle raskida, a kada je čuo šta joj se sve u poslednjij nekoliko dana dogodilo, kontaktirao ju je. Oni su razgovarali o njenom zdravstvenom stanju, a on se nada će se bivša farmerka izvući iz bolnice živa i zdrava.

Čim sam čuo šta se desilo kontaktirao sam je. Popričali smo o njenom zdravlju. Preksinoć mi je rekla da je dobro i da se nada da će sve biti u redu. Nadam se da će se izvući iz svega toga što ju je snašlo i da će biti zdrava posle svega. Tamara je veliki laf, tako da sam siguran u to da će bitI dobro - rekao je Živanović za Pink.rs i otkrio da o estetskim korekcijama nema nikakvo mišljenje.

Foto: Pink.rs

Nemam apsolutno nikakvo mišljenje o plastičnim operacijama, svako ima pravo na to ako želi i svako je odgovoran za sebe - kaže Pinkova zvezda.

Vidimo se brzo

Tamara Đurić se sinoć po prvi put nakon što je završila u bolnici oglasila na društvenoj mreži. Ona je napisala da se "oseća živo", a danas je na Instagramu objavila i svoju prvu fotografiju iz bolnice po kojoj se vidi da se joj je znatno bolje nego prethodnih dana kada nije imala snage da ustane iz bolni;kog kreveta. Bivša farmerka je iskoristila priliku da se zahvali svima na podršci koju dobija ovih dana, a poručila je i da će ubrzo izađi napolje.

Autor: M. K.

#Aca Živanović

#Farma

#Tamara Đurić

#dečko

'