AKTUELNO

Zbog snega je obustavljen saobraćaj preko prevoja Kadinjača na putu Dub- Dubci.

Saobraćaj u Srbiji ovog jutra je umerenog intenziteta, a obavlja se po mokrim i klizavim kolovozima. Na pojedinim deonicama na severu zemljei i u planinskim predelima moguća je pojava poledice zbog niskih temperatura, a na pojedinim putevima je smanjena vidljivost zbog niske oblačnosti i pljuskova, saoptio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Najbolji deo dana za putovanje je od 9 do 18 časova, napominju iz AMSS-a i apeluju na vozače da budu obazriviji i prtilagode brzinu vožnje uslovima na putu.

Zbog snežnih nanosa, kako javljaju iz JP Putevi Srbije, obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila na putu Dub-Dubci preko prevoja Kadinjača, a kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj preko Debelog Brda na putu Rogačica-Debelo Brdo.

GRANIČNI PRELAZI

Za putniočka vozila na našim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, poslednje su informacije Uprave granične policije.

Foto: Tanjug

Na terminalima za teretna vozila na granicama sa Hrvatskom i Mađarskom, velike su gužve.

Foto: Tanjug

Kamioni na izlazu iz Srbije na prelazu Batrovci sa Hrvatskom čekaju više sati, dok na prelazu Horgoš sa Mađarskom čekaju oko 3 sata. Na prelazu Kelebija kamioni se zadržavaju oko sat vremena, dok na prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom terretna vozila čekaju oko 120 minuta.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'