AKTUELNO

Ovo je treći požar za tri dana, a gasilo ga je 14 vatrogasaca.

U požaru koji je izbio u selu Pivnice, kod Bačke Palanke nastadala je starija žena. Kako prenosi portal bačkapalanka vesti.com, požar je izbio jutros oko osam časova, u kući porodice Klučik, u Šafarikovoj ulici 55, a Katarina Klučik (77) pronađena je mrtva u hodniku i najverovatnije se ugušila od dima.

- Intervencijom 14 vatrogasaca koji su mestao događaja izašli sa dva vozila, požar je brzo lokalizovan. Gorela je samo jedna manja prostorija koju smo brzo ugasili, ali smo u hodniku koji nije bio zahvaćen vatrom pronašli telo starice.

Uzrok požara zasad nije poznat. Po proceduri smo obavestili nadležne instutucije i na licu mesta je kasnije došla inpekcija MUP-a iz NS, koja će utvrditi uzroke. Pretpostavljamo da se radi o gušenju starice zbog dima – izjavio je Jozef Pap, komandir Dobrovoljnog vatrogasnog društva, dodajući da je ovo već treći požar u tri dana u Pivnicama.

U utorak je izbio veliki požar na deponiji, dok se u sredu, oko pola dva ujutru, zapalio senjak i prikolica u ulici Jovana Popovića. Oba požara su bila bez žrtava, za razliku od dnašnjeg.

#Požar

#Smrt

#Vatrogasci

'