AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

08:15 - TUGA! OTIŠLA LEGENDA koja je obeležila naše detinjstvo!

Dečji pisac, glumac i novinar Raša Popov preminuo je juče u Beogradu u 84. godini.

Foto: YouTube screenshot

10:12 - VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno devet osoba, zaplenjena droga vredna 62 MILIONA

Pripadnici MUP-a u Beogradu, u tri odvojene akcije, zaplenili su više od 60 kilograma marihuane spremne za prodaju, oko 400 grama amfetamina, kokain, opremu za pakovanje i prenos opojnih droga, dva pištolja sa municijom, dva automobila koja su služila za transport narkotika i uhapsili devet osoba.

Foto: Printscreen Youtube

11:27 - ATINA POD OPSADOM POLICIJE! Ekspolozija u centru grada

Zbog eksplozije bombe u ekspozituri jedne banke policija je blokirala glavne ulice u centru Atine. Telefonskim pozivom uredništvu jedne popularne TV-emisije je najavljena eksplozija bombe podmetnute u ulaz ekspoziture “Eurobanke”, u zgradi gde je i deo njene uprave.

Foto: Tanjug

12:01 - HAOS NA POMOLU: Velika Albanija znači veliki rat

Priština i Tirana jasno su rekle da im je cilj "Velika Albanija", što se može sprovesti samo velikim Balkanskim ratom, a sve to mora biti jasno Briselu, na kome je sva odgovornost za buduće događaje, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

13:43 - Vučić odbrusio Rami i Tačiju: Ujedinje Kosova i Albanje ostaju SAMO ŽELJE! Najavljena pomoć namenskoj industriji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorima osam privrednih društava Odbrambene industrije Srbije, javnog preduzeća Jugoimport SDPR, dva privredna društva, koja bi u toku ove godine trebalo da postanu deo odbrambene industrije Srbije. Razgovarao je i sa direktorima tri remontna zavoda. Predsednik Vlade Srbije je nakon sastanka na konferenciji za novinare predstavio planove u oblasti namenske industrije, ali je govorio i o situciji u regionu.

Foto: Tanjug

13:53 - Đurić: Kosovska vojska pretnja za bezbednost

Đurić je novinarima u Beogradu rekao da je i samo pominjanje mogućnosti o uspostavljanju oružanih snaga na KiM suprotno Rezoluciji 1244 SB UN, mandatu Kfora i Ustavu Srbije, te da predstavlja pokušaj podsticanja novih tenzija i novih sukoba.

15:38 - ORLIĆ: Saša Radulović svoje udruženje lažno predstavlja kao pokret!

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić odbacio je danas tvrdnje Saše Radulovića (Dosta je bilo) da poslanici ne dobijaju odgovore na postavljena pitanja članovima vlade.

Foto: Beta

17:19 - NOVA SRAMNA PROVOKACIJA! Predsednik opštine Bujanovac: "Tirana ima punu podršku za ujedinjenje Albanije i Kosova!"

Predsednik Opštine Bujanovac Jonuz Musliju izjavio je da zvanična Tirana ima punu podršku za "ujedinjenje Albanije i Kosova", ako izostane njihova evropska perspektiva, ali ne bez Preševa. Musliju je u izjavi za agenciju Preševa Jon rekao da podržava ranije izjave albanskog premijera Edija Rame i kosovskog predsednika Hašima Tačija o uniji Albanije i Kosova.

18:51 - GORI KINESKI TRŽNI CENTAR! Požar u Bloku 70 na Novom Beogradu!

Oko 18 časova izbio je požar u zgradi kineskog trežnog centra u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu. Gašenje je u toku, a vatra je zahvatila tri lokala.

Foto: Printscreen

19:54 - Vremenska prognoza za sutra

U većem delu Srbije sutra će biti oblačno još ponegde sa slabom kišom, susnežicom i snegom, samo na severu promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. U Beogradu će sutra ujutro biti oblačno sa slabom kišom i susnežicom, pre podne prestanak padavina, a posle podne razvedravnje. Vetar će biti umeren, povremeno i jak severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se oko jedan, a najviša dnevna oko devet stepeni Celzijusa.

#Informacije

#Pink.rs

#Pregled vesti

'